Single Camping - Met Ilse Warringa, Tjitske Reidinga & Peter Blok

Single Camping - Met Ilse Warringa, Tjitske Reidinga & Peter Blok

Kerkrade Bezoek website

Single Camping - Met Ilse Warringa, Tjitske Reidinga & Peter Blok

Single Camping - Met Ilse Warringa, Tjitske Reidinga & Peter Blok Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
Single Camping is een nieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles. Zij ontmoeten elkaar op een camping met een uniek Happy Singles concept, die gerund wordt door een fanatieke therapeute en gender neutrale animatie-clown. Pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd en hilarisch. Met de allerbeste komedie-acteurs van Nederland: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa (onder andere de Luizenmoeder).

Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je (met of zonder kinderen) niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar... een camping. Speciaal voor singles.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 35,-, Rang 1: € 32,-, Rang 2: € 29,-, Rang 3: € 18,-.

Data 25-4-2019 t/m 26-4-2019
Contact
Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website