Sfeervol kerstconcert

Sittard Bezoek website

Sfeervol kerstconcert

Sfeervol kerstconcert Johanneskerk, Monseigneur Vranckenstraat 9Sittard 0630567774 Naar de website
Op zondagmiddag 9 december organiseert de stichting ‘Behoud Franse Klooster’ om 15.00 uur een Kerstconcert in de Johanneskerk, te Sittard. Je kunt deze middag genieten van koorzang en fanfaremuziek. Ook zullen er kerstliederen gezongen worden waarmee je in de kerststemming kunt komen.

Het concert zal verzorgd worden door het Sint-Petruskoor uit Sittard (onder leiding van Arno Kerkhof) en Fanfare Sint Jan uit Leyenbroek (onder leiding van Ad Triepels). De toegang van het concert is gratis. Een vrije gave, welke ten zeerste op prijs wordt gesteld, is bestemd voor de restauratie en nieuwbouw van het orgel uit het Franse Klooster. Iedereen is van harte welkom!

december 9
Johanneskerk, Monseigneur Vranckenstraat 9, Sittard