Route d’Amuse Valkenburg aan de Geul

Route d’Amuse Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Bezoek website

Route d’Amuse Valkenburg aan de Geul

Route d’Amuse Valkenburg aan de Geul Diverse locatiesValkenburg Naar de website
Al vele jaren wordt deze culinaire wandeling georganiseerd in de kerstperiode en de opbrengst draagt bij tot het organiseren van de vele evenementen van Kerststad Valkenburg. De wandeling voor Bourgondiërs voert door het het mooie geulstadje Valkenburg.

Onderweg geniet je van heerlijke amuses bij vijf gerenommeerde horecagelegenheden. Je kunt jaarlijks kiezen uit drie verschillende wandelroutes; alle routes omvatten buiten het ‘stadse’ deel een stuk door de prachtige natuur die Valkenburg omringt. Kinderen krijgen een passende kinder- amuse als ze dat willen en voor vegetariërs wordt er ook een alternatieve amuse verzorgd.

De routes zijn van 16 november 2018 t/m 6 januari 2019 dagelijks te wandelen tussen 12:00 en 18:00 uur (uitgezonderd  24, 25, 31 december en nieuwjaarsdag). Op 26 december worden de amuses bij de meeste restaurants tot 16:00 uur geserveerd vanwege de kerstdiners.

Tip: de zondagen vanaf 1 december zijn gezellig maar ook erg druk; start tijdig, wandel de route in omgekeerde volgorde of betracht enige tolerantie rondom service en snelheid. Als het je past, ga in die weken liever op een weekdag en geniet van extra service en ruimte.

Overzicht

Prijs

De route is verkrijgbaar bij VVV Zuid-Limburg, Landal Kasteeldomein De Cauberg, de Readshop Valkenburg en bij de meeste deelnemende restaurants. De prijzen van de routekaart inclusief mondvermaakjes voor komende editie is nog niet vastgesteld, nadere info volgt. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Data 16-11-2018 t/m 6-1-2019
Contact
Diverse locaties, Valkenburg

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website