Rondleiding wijngaarden Domein Holset met afsluitend Bubbels proeven

Rondleiding wijngaarden Domein Holset met afsluitend Bubbels proeven

Lemiers Bezoek website

Rondleiding wijngaarden Domein Holset met afsluitend Bubbels proeven

Rondleiding wijngaarden Domein Holset met afsluitend Bubbels proeven Domein HolsetLemiers 0438502928 Naar de website
Rondleiding door de wijngaarden met een proeverij van 3 verschillende mousserende wijnen. Elke zaterdag- en zondagmiddag om 13.00 en om 15.00 uur kunnen bezoekers bij Domein Holset deelnemen aan een 1-1 ½ uur durende rondleiding door de eigen wijngaarden met proeverij van de Bubbels van eigen bodem (Bruusj wijn).

Ontdek Bruusj wijn
Bezoekers nemen deel aan een rondleiding door de wijngaarden waarbij de eigenaren iets over wijnbouw vertellen en wat zij doen om, voor de heerlijke bubbels, de geschikte druiven te kweken op gezonde bodem. Later kunnen de deelnemers via het proeven van de wijnen bepalen of de eigenaren geslaagd zijn om mooie wijnen te maken.

Deelnemers proeven (met uitleg) drie glazen Bruusj (mousserende wijn gemaakt volgens de Methode Traditionel). Ook wordt er iets over het productie proces verteld, en dan vooral over mousserende wijnen maken volgens de Traditionele Methode (tweede gisting op de fles).

Proef Domein Holset:
Ontvangst op Domein Holset.
Rondleiding door de wijngaard.
Proeven van 3 verschillende glazen BRUUSJ (Bubbels van Domein Holset).
Proefformulier met aromawiel voor notities.
Water en brood om smaken te neutraliseren.

Het leuke van een proeverij is dat de bezoekers de wijnen náást elkaar proeven Opeens proeven deelnemers verschillen en ontwikkelen ze begrip van de voorkeur voor aroma’s, smaak en afdronk. Deelnemers kunnen de wijnen van voorkeur in het proeflokaal kopen. Elke zaterdag en zondag om 13.00 en om 15.00 uur  voor iedereen, aanmelden is gewenst. Op andere dagen worden rondleidingen gegeven op aanvraag: vanaf 10 personen (of vanaf € 150,-).

Overzicht

Data 20-10-2018 t/m 21-10-2018
27-10-2018 t/m 28-10-2018
Contact
Domein Holset, Lemiers
0438502928

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website