Ricardo Brey - Adrift

Ricardo Brey - Adrift

Sittard Bezoek website

Ricardo Brey - Adrift

Ricardo Brey - Adrift Museum Hedendaagse Kunst De DomijnenSittard 0885995544 Naar de website
'Adrift' toont grotendeels nieuwe installaties, die speciaal vervaardigd zijn ter gelegenheid van deze tentoonstelling. Fotografie speelt de hoofdrol. In zijn werken heeft Brey foto’s, gemaakt door een Cubaanse fotografe, samengevoegd met sculpturale elementen, teken- en schilderkunst. De werken hebben veelal de mondiale ontbossing en klimaatverandering tot onderwerp. Naast de foto-gerelateerde werken wordt een selectie andere werken uit Brey’s project 'Adrift' gepresenteerd, waaronder tekeningen en nieuwe sculpturen.

Na zijn deelname aan de Biënnale van Venetië ontwikkelde Brey het concept voor het project 'Adrift' (2015-heden). Het project bezit een sterk existentiële dimensie en is het gericht op het brengen van veranderingen en breuken binnen het werk van de kunstenaar. Brey maakt in deze groep werken schijnbaar grote sprongen tussen verschillende media, technieken, formaten en onderwerpen.

Overzicht

Prijs

Volwassenen: € 6,25. 65+, vrienden, CJP/student en supporter:
€ 4,25. Museumkaarthouder, kinderen t/m 12 jaar en jongeren van 13 tot 18 jaar: gratis. Groepen (15+ personen): € 5,25 per persoon.

Data 10-2-2019 t/m 10-6-2019
Contact
Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen, Sittard
0885995544

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website