Retraite: 'Voorbede voor mijn familie'

Sittard Bezoek website

Retraite: 'Voorbede voor mijn familie'

Retraite: 'Voorbede voor mijn familie' Bezinningshuis Regina CarmeliSittard 0464570993
In dit weekend worden de familiestambomen in gebed bij de Heer gebracht. Doel van dit weekend is om te leren om een machtig voorbidder te worden. Het is dus geen passief weekend, maar een toerustingsweekend als retraite. Voor dit weekend is moed nodig om alle, soms pijnlijke, familiegeheimen naar het kruis te brengen, maar de vergeving en de zegen die de Vader wil geven zijn enorm groot!

De Eucharistievieringen en de gebedsavond - met speciale gebeden voor het losmaken van bindingen en verkeerde invloeden - dragen ertoe bij, dat deelnemers de genezende invloed van Jezus Christus heel diep kunnen ervaren. De inleidingen hebben tot doel om een dieper inzicht te geven in de oorzaken en de gevolgen van de banden, kwetsuren en ziekten die zich doorheen de generaties in de familiestambomen hebben geworteld. Retraiteprediker: Pater Jean-David Lindner, leider van de Bethabara gemeenschap.

Retraitekosten: € 130,- plus verblijfskosten: vol pension, per persoon 1 persoonskamer: € 100,-, 2 persoonskamer: € 90,-. Jongeren/studenten (verblijf in 2 persoonskamer) € 75,-. Deelnemers kunnen er voor kiezen om thuis te overnachten en te ontbijten. In dat geval betalen de deelnemers voor verblijf, lunch en avondeten: € 35,-

Deelnemers dienen er rekening mee te houden dat programma ‘s morgens vroeg beginnen en laat op de avond eindigen. Beddengoed, handdoeken s.v.p. meenemen. Huur beddengoed: € 6,-, huur handdoeken: € 2,-. Meer info via: 0778517356 of 0614379142.

Overzicht

Data 19-1-2018 t/m 21-1-2018
Contact
Bezinningshuis Regina Carmeli, Sittard
0464570993

Deel deze pagina met je familie en vrienden