Red Bull Zeepkistenrace

Valkenburg Bezoek website

Red Bull Zeepkistenrace

Red Bull Zeepkistenrace Kuurpark, CaubergValkenburg
De Cauberg in Valkenburg aan de Geul wordt op 19 augustus gebruikt waar hij eigenlijk voor bedoeld is: er kei hard vanaf racen! Iedeen heeft het gezien tijdens Red Bull Crashed Ice en de vorige editie van de zeepkistenrace… deze berg staat voor snelheid. Kom naar deze geweldige zeepkistenrace waar zeventig teams aan mee zullen doen!

Wanneer:
Op zaterdag 19 augustus gaat de Red Bull Zeepkistenrace om 13.00 uur van start. Bezoekers die ruim van te voren aanwezig zijn, hebben de mogelijkheid om de zeepkisten tussen 10.00 en 12.00 uur in de paddock te bewonderen en is er dan nog voldoende plaats aan de track om het spektakel te volgen.

Waar:
Red Bull Zeepkistenrace vindt plaats in het Kuurpark in Valkenburg aan de Geul. Hier staan ook alle zeepkisten opgesteld.

Trein:
Valkenburg aan de Geul heeft een treinstation en is op loopafstand van de track. Om alle drukte op de kleine weggetjes rond Valkenburg te vermijden, kunnen bezoekers het beste met de trein komen. Parkeren in Maastricht en 7 minuutjes met het boemeltje van Veolia.

Parkeren:
De eigen zeepkist mag gratis op de reguliere parkeerplaatsen onderaan de Cauberg geparkeerd worden, ook is het mogelijk om op de ruime parkeerlocatie P1 te parkeren. Volg daarna de loopaanwijzingen.

Toegang:
Yesss, goed nieuws: gratis toegang. Dus geen kaartjes nodig. Bezoekers krijgen toegang op vertoon van de mooiste glimlach.

Dresscode:
Knappe vrouwen mogen in een lekker strak pitspoespak komen, knappe mannen ook!

Regels:
Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie wat regels opgesteld. Gewoon om het leuk te houden. Bij betreding van de evenementenlocatie gaan bezoekers automatisch akkoord met deze huisregels. Dus geen toegang onder invloed, volg altijd de instructies goed op, geen drugs en meer van dat soort voor de hand liggende regels. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Data
2017
augustus 19
Contact
Kuurpark, Cauberg, Valkenburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden