Praags Philharmonisch Orkest met Rock the Opera

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Praags Philharmonisch Orkest met Rock the Opera

Praags Philharmonisch Orkest met Rock the Opera Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 0625355592 Naar de website
De grootste hits van Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, AC/DC en U2, gebracht in een spectaculaire show door het Praags Philharmonisch Orkest onder leiding van Friedemann Riehle. Na optredens door heel Europa (onder meer in het Concertgebouw en de Weense Staatsopera), is het Praags orkest, dat een wereldwijde reputatie heeft opgebouwd op het gebied van met name filmmuziek, nu te gast in het openluchttheater.

In combinatie met de drie vrouwelijke solisten en een combo met onder anderen voormalig Frank Zappa drummer František Hönig, staat het orkest garant voor een overweldigende sound die de grootste rockhits een totaal nieuwe dimensie geeft. Van ‘Another Brick in the Wall’ tot ‘Smoke On the Water’; van ‘Stairway to Heaven’ tot ‘With or Without You’. En nog heel veel meer. Let op! De voorstelling gaat altijd door. Bij (heel) slecht weer vindt het concert in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade plaats. Aanvang: 20:30 uur.

Entree: € 29,50.

augustus 10
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl