Pipo en de Pakjespiet - Van Hoorne Entertainment

Pipo en de Pakjespiet - Van Hoorne Entertainment

Kerkrade Bezoek website

Pipo en de Pakjespiet - Van Hoorne Entertainment

Pipo en de Pakjespiet - Van Hoorne Entertainment Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
Het verhaal Pipo, Mammaloe en de klunzige Klukkluk hebben eindelijk een prachtig plekje gevonden voor de winter. Precies op tijd, want Sinterklaas en de Pakjespiet komen op bezoek. Cadeautjes en pepernoten; daar kijkt Pipo al naar uit. Dus bereidt het dynamische drietal zich voor op de komst van de Sint met hun muzikale circusvoorstelling. Maar, de sluwe Dikke Deur bedenkt weer een plannetje… Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Bijzondere Sintspecial Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in deze bijzondere Sintspecial voor de hele familie! Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van Pipo en de Pakjespiet. Kom verkleed Kom verkleed als circusartiest of circuspiet naar het theater, je maakt dan kans op een hele leuke verrassing. Na de voorstelling is er een meet & greet met Pipo en zijn vrienden. En alle kinderen mogen in het theater hun schoen zetten!

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 19,-, Rang 1: € 17,-, Rang 2: € 15,-, Rang 3: € 12,-.

Data
2018
november 24
Contact
Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website