Pinkpop

Landgraaf Bezoek website

Pinkpop

Pinkpop Festivalterrein Megaland Landgraaf Naar de website
Programma compleet 
Met de bevestiging van MAAN en CLOVES is het programma voor Pinkpop compleet. Tevens warmt dj RASHIDA het publiek op voor de show van Bruno Mars op de Mainstage. De laatste namen voor zondag 17 juni complementeren het programma van Pinkpop 2018. MAAN, winnaar van The Voice of Holland 2016, heeft haar plek in de Nederlandse muziekwereld overtuigend veroverd.

Maan de Steenwinkel nam twee jaar geleden een ‘tussenjaar’ om eens te kijken hoe het zou zijn om alleen met muziek bezig te zijn. Na meerdere succesvolle singles en haar aanwezigheid op de nationale tv lijkt dat tussenjaar nog even door te lopen en dus staat de Nederlandse zangeres met de beste stem van haar generatie meer dan terecht dit jaar op Pinkpop.

CLOVES, echte naam Kaity Dunstan, is een jonge singer-songwriter uit Melbourne, Australië. Ze deed voor het eerst van zich spreken in The Voice Australia in 2013. Haar debuutalbum, vol met soulmuziek in het straatje van Adele, Amy Winehouse en Lana Del Rey staat op het punt van uitkomen.

Dj Rashida is als gast van Bruno Mars mee op tournee en warmt en zweept het publiek vast op voor Bruno Mars met haar beats vol soul, funk en Braziliaanse invloeden. Ze is vooral bekend van haar werk voor Prince als een vaste opener van zijn shows en dj op zijn privéfeesten.

Vrijdag 15 juni
PEARL JAM
SNOW PATROL * BLØF * LIL’ KLEINE
THE OFFSPRING * OH WONDER * JESS GLYNNE
OLIVER HELDENS * BLAUDZUN * THE LAST INTERNATIONALE * WALDEN
DONNIE * THE ACADEMIC * SLYDIGS
AÏCHA CHERIF

Zaterdag 16 juni
FOO FIGHTERS
THE SCRIPT * NOTHING BUT THIEVES * MISS MONTREAL * WALKING ON CARS
NOEL GALLAGHER’S HIGH FLYING BIRDS * A PERFECT CIRCLE
PAROV STELAR * JP COOPER
ALAN WALKER * SEVN ALIAS * AURORA * MARMOZETS
DE LIKT * YOUNGR * GANG OF YOUTHS * THEO LAWRENCE & THE HEARTS
RILEY PEARCE

Zondag 17 juni
BRUNO MARS
EDITORS * THE KOOKS * JESSIE J * RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE * DJ RASHIDA
OSCAR AND THE WOLF * TRIGGERFINGER * YEARS & YEARS
MILKY CHANCE * MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS
GRETA VAN FLEET * DON DIABLO * BRIAN FALLON & THE HOWLING WEATHER * MAAN * CLOVES
SIGRID * SCARLET PLEASURE * THE OVERSLEPT * TOM WALKER
BLACKBIRD

Podiumpresentatie: Eric Corton, Domien Verschuuren, Eva Cleven en Sander Ruijters. Wijzigingen programma voorbehouden.

49ste editie van Pinkpop

De 49ste editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op het festivalterrein van Megaland in Landgraaf. Sinds 1990 staat Pinkpop in het Groot Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival.

De eerste editie vond plaats op 18 mei 1970 in Geleen, waar Pinkpop zeventien keer plaats vond. In 1987 werd eenmalig uitgeweken naar Baarlo. Vanaf 1988 wordt Pinkpop gehouden op evenemententerrein Megaland in de gemeente Landgraaf en vindt daar dit jaar voor de 31e keer plaats.

Overzicht

Prijs

Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketmaster en enkele bekende verkoopadressen. Prijs voor een weekendkaart (3 dagen inclusief camping): € 220,- en voor een dagkaart: € 100,-, beiden exclusief € 10,- servicekosten.

Data 15-6-2018 t/m 17-6-2018
Contact
Festivalterrein Megaland , Landgraaf

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website