Pien, Puk & Co met de voorstelling 'De waanzinnige wedstrijd'

Sittard Bezoek website

Pien, Puk & Co met de voorstelling 'De waanzinnige wedstrijd'

Pien, Puk & Co met de voorstelling 'De waanzinnige wedstrijd' Pitboel TheaterSittard 0464584721
Pleun bedenkt allemaal leuke spelletjes, maar Petie maakt overal een wedstrijdje van. Ze wint ook nog elke keer en daar baalt Pleun van. Daarom bedenkt Pleun een superslim plan. Zou het helpen? Kom maar naar deze voorstelling kijken, dan weet je het direct! Pien, Puk & Co zijn meisjes en jongens die allerlei gekke avonturen beleven. Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema.

Kijk even in de agenda voor de juiste data. De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen! Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind. Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal. Tot binnenkort?!

Entree: € 4,-.

april 1 / 15