Philomena's Wintergala

Kerkrade Bezoek website

Philomena's Wintergala

Philomena's Wintergala Aula Major RolducKerkrade Naar de website
De Koninklijke Harmonie Sint Philomena Chevremont organiseert i.s.m. Vocaal totaal een fantastische concertavond op 22 december (aanvang 20:00 uur). In de aula Major van het sfeervolle Rolduc wacht het publiek prachtige fragmenten uit beroemde opera’s van Verdi, Mascagni, Puccini, Rossini en Strauss en verder krijgen ook Dvorak en Gershwin de aandacht. Uiteraard wordt er zo vlak voor kerstmis ook aandacht aan het kerstrepertoire besteed.

Zanginstituut Vocaal totaal uit Merkelbeek timmert reeds meer dan 30 jaar aan de weg. Projectmatig worden de vocalisten van het zanginstituut door hun zangcoach Annemie Vallino-Ravetta gebundeld in een koor. Door jarenlange scholing staan de zangers en zangeressen, die uit heel Zuid Limburg komen, garant voor kwaliteit. Hierdoor zijn ze steeds meer een graag geziene gast bij concerten in de regio en ver daarbuiten. De groep zingt en acteert met passie, in bij de muziek passende kleding en decor, en raakt het publiek in de ziel.

De entree bedraagt € 15,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Café Kloth, Chevremontstraat 68, Tabakspeciaalzaak Meertens, Zonstraat 75, Tabakspeciaalzaak Meertens, Poststraat 14, Boekhandel LeesKunst, Hoofdstraat 2 en Café A Jenne Sjlaagboom, Markt 53A. Email naar: secretariaatphilomena@ziggo.nl.

december 22
Aula Major Rolduc, Kerkrade