Parkfestival Sittard

Sittard Bezoek website

Parkfestival Sittard

Parkfestival Sittard Stadspark, VijverwegSittard Naar de website
Koningsdag? Dan zeg je Parkfestival Sittard! Op zaterdag 27 april vindt het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10.00-18.00 uur. Hét jaarlijkse gezellige feest voor de hele familie onder de bomen, op het gras, tussen de kinderrommelmarktplaatsen, met muziek en spelletjes en lekker eten en drinken. Een heerlijke dag buiten met het hele gezin, waarop niets moet en heel veel mag. Misschien wel het állerleukste familie-uitje op Koningsdag!

Kom ook!
Het Parkfestival is een festival waarvan de opbrengst naar kind gerelateerde goede doelen gaat. Dat jaarlijks wordt georganiseerd door een stelletje enthousiastelingen die daarmee een bijdrage leveren aan de buurt, de regio, het verenigingsleven, het stimuleren van regionaal talent in muziek en dans en zelfs een beetje aan de opvoeding van menig kind. En de organisatie draagt ook nog bij aan jarenlange vriendschappen, want mensen treffen elkaar op Koningsdag in het park voor een jaarlijkse reünie.

Om dat alles te kunnen blijven doen, is de organisatie sterk afhankelijk van vele vrijwilligers, sponsors en de bezoekers, die dan een hapje en een drankje willen nuttigen. De organisatie hoopt dat jij, geachte bezoeker, dat weer gezellig in grote getale komt doen. Na een paar jaren met slecht weer hoeft de organisatie je niet uit te leggen hoe belangrijk je komst dit jaar is. Dus kom, met je familie en vrienden, voor een fijne dag in het park.

Gratis
Het festival is gratis toegankelijk en de opbrengsten gaan naar kind-gerelateerde goede doelen in de regio, zoals Stichting Leergeld. Meer dan tweehonderd mensen zijn als vrijwilliger actief.

april 27
Stadspark, Vijverweg, Sittard