Parelloop Brunssum

Brunssum Bezoek website

Parelloop Brunssum

Parelloop Brunssum CentrumBrunssum 0640468707
De Parelloop is er niet alleen voor nationale en internationale talent- en topatleten. Integendeel, vanaf het begin wordt de Parelloop gedragen door het enthousiasme van de Brunssummers zelf. Je komt ze tegen als deelnemer aan de wedstrijd, als vrijwilliger in de organisatie, als sponsor voor de realisatie van het geheel of als toeschouwer op de wedstrijddag.

Vanaf het begin nemen grote aantallen Brunssumse scholieren deel aan de kidsrun en studentenrun en komen (elk jaar opnieuw) enkele honderden beginnende hardlopers, afkomstig uit Brunssum en de Parkstad, in beweging voor de Parelloop. Dat de Parelloop deze beweging in gang heeft gebracht en weet te houden, vervult de organisatie met grote trots en dankbaarheid naar iedereen die hier zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd of dit nog steeds doet.

Afhankelijk van welke deelname, raadpleeg de website voor meer informatie.

maart 18
Centrum, Brunssum