Oranjeconcert Harmonie Sint Jozef Kaalheide onder leiding van Björn Bus

Kerkrade Bezoek website

Oranjeconcert Harmonie Sint Jozef Kaalheide onder leiding van Björn Bus

Oranjeconcert Harmonie Sint Jozef Kaalheide onder leiding van Björn Bus Parkstad Limburg Theater Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade Naar de website
Dit jaar is er geen ‘thema’-concert zoals je dat de afgelopen jaren van de harmonie gewend bent. Dit biedt de mogelijkheid om een aantal muziekwerken uit te voeren die niet specifiek binnen een bepaald thema passen, maar die orkest en dirigent samen graag willen uitvoeren. Het is immers het laatste Oranjeconcert met de huidige dirigent Björn Bus.

Na een zeer succesvolle samenwerking van bijna tien jaar nemen hij en Harmonie Sint Jozef in het najaar afscheid van elkaar. Harmonie Sint Jozef is er ook dit jaar weer in geslaagd om een fantastische gastartiest te strikken voor het Oranjeconcert: Thorwald Jørgensen.

Thorwald Jørgensen is een Nederlandse bespeler van de theremin. Jørgensen treedt op als solist met orkesten in binnen- en buitenland. Zo gaf hij al soloconcerten door heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Canada en Rusland. Daarna komt hij terug naar Nederland voor een tweetal concerten, namelijk in het Concertgebouw Amsterdam en het Oranjeconcert in theater Kerkrade! Tijd: 20:00-22:30 uur.

Entree voorverkoop: € 17,50 en € 20,- aan de avondkassa. Tickets zijn te koop via de website. Meer info: info@harmoniekaalheide.nl.

april 27
Parkstad Limburg Theater Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade