Oranjeconcert 'GAIA'

Kerkrade Bezoek website

Oranjeconcert 'GAIA'

Oranjeconcert 'GAIA' Parkstad Limburg Theater Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
In samenwerking met GaiaZoo is er gekozen om een unieke productie neer te zetten. Tijdens het concert neemt de harmonie de bezoekers muzikaal mee in de magnifieke wereld van moeder aarde, oftewel ‘Gaia’. Voor de pauze wordt de gehele 3e symfonie van Johan A. de Meij ‘Planet Earth’ uitgevoerd. Een groot projectiescherm achter het orkest, met originele filmbeelden uit de gelijknamige BBC-serie ‘Planet Earth’, zal prachtige licht-, en geluidseffecten tonen zodat deze avond een onvergetelijke ervaring zal worden.

Na de pauze wordt een virtuele tour gemaakt door de vier thema’s uit GaiaZoo: Savanna, Taiga, Rainforest en Limburg. Afrikaanse gezangen, meeslepende Latijnse ritmes en bekende filmmuziek van John Barry zorgen voor een muzikale wereldreis. Onder de algehele leiding van dirigent Björn Bus hoopt de organisatie veel toeschouwers te mogen begroeten tijdens dit bijzondere concert.

Overzicht

Prijs

Entree: € 17,50, kaarten zijn via de website of de reserveerlijn verkrijgbaar. Op vertoon van het entreebewijs ontvangen bezoekers een tweede toegangskaart voor GaiaZoo gratis.

Data
2018
april 27
Contact
Parkstad Limburg Theater Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website