Operaconcert Verdi & Co

Kerkrade Bezoek website

Operaconcert Verdi & Co

Operaconcert Verdi & Co Parkstad Limburg Theater Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade Naar de website
Genieten van bekende en minder bekende operakoren en aria's? Af en toe meezingen of mee neuriën? Nog eens het dramatische verhaal van Leonora uit La Forza del Destino beleven? Kennis maken met een welgestelde varkensboer en een dronken zangeres? Vrolijk worden van huppelende melodieën uit de operettewereld? Nog eens Verdi horen, maar ook Mozart, Wagner, Puccini, Strauss en Léhar? Bezoek dan het concert dat Mannenkoor David Spekholzerheide samen met het Voerendaals Mannenkoor op 26 mei in het theater van Kerkrade presenteert.

Onder leiding van Jan Gouders zingen de mannen van beide koren de sterren van de hemel, daarbij ondersteund door Bèr Schellings, bas/bariton, Daphne Ramakers, sopraan en Pascal Pittie, tenor. De instrumentale begeleiding is in handen van Pavlina Heckmanns aan de vleugel en Patrick Heckmanns en Theo Mazajcik op viool. Leon Vinken en Marc Sieben spelen een hoofdrol bij de afsluiting van het concert.

Toegangsprijs: € 15,-.

mei 26