Opera belcanto concert ‘Il Viaggio’

Sittard Bezoek website

Opera belcanto concert ‘Il Viaggio’

Opera belcanto concert ‘Il Viaggio’ Schouwburg de DomijnenSittard 0455257427
Vocaal totaal verzorgt, onder leiding van Annemie Vallino-Ravetta als afsluiting van het festival ’30 jaar Vocaal totaal’ een Grande Finale in de vorm van een opera belcanto concert in de schouwburg de Domijnen te Sittard. Onder de titel  ‘Il Viaggio’ ondernemen koor en solisten van Vocaal totaal een muzikale reis, waarbij ze worden vergezeld door Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals o.l.v. Emmanuël Pleijers en de pianisten Arno Kerkhof en Leon Dijkstra.

Gedurende deze muzikale reis nemen twee acteurs van Theatergroep Xtravagant het publiek mee in ’hun’ fantasiewereld. Koor en solisten zingen en acteren in prachtige kostuums en een sfeervol decor. Met behulp van theatermaker Max Foxen creëren zij hun eigen verhaal. ‘Il Viaggio’ vertelt over de reis van broer en zus die door het lot worden uitgedaagd! Deze reis spoort hen aan tot nadenken.

Voorverkoop: € 19,50, vip arrangement (meerprijs): € 12,50.

oktober 28
Schouwburg de Domijnen, Sittard