Open repetitie 'Zing mee met het Requiem van Mozart!'

Maastricht Bezoek website

Open repetitie 'Zing mee met het Requiem van Mozart!'

Open repetitie 'Zing mee met het Requiem van Mozart!' Trefcentrum Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4Maastricht Naar de website
Tijdens deze open repetitie kun je samen het Introïtus en Lacrimosa van het Requiem van Mozart instuderen. Wil je vóór de repetitie alvast beschikken over de partituren? Stuur dan een mail naar toonkunstkoormaastricht@hotmail.com. Maar je kunt ook gewoon binnenlopen. Zie voor het volledige programma van de ochtend de website. Tijd: 9.30-12.00 uur.

Toonkunstkoor Maastricht is een gemengd koor met 45 enthousiaste leden dat zowel het klassieke als het hedendaagse oratorium repertoire op hoog niveau wil uitvoeren. Het koor werd opgericht in 1999. Vanaf 2013 staat het koor onder leiding van Rob Meijers. Vaste begeleider is pianist Paul Huijts. De repetities voor het Requiem starten op zaterdag 5 januari van 9.45-12.00 uur, in Trefcentrum Wittevrouwenveld. De uitvoering vindt plaats op 26 mei in de Sint Janskerk.

november 24
Trefcentrum Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4, Maastricht