Open dag MVZL

Sittard Bezoek website

Open dag MVZL

Open dag MVZL Storagebox (1e verdieping), Gasthuisgraaf 4 Sittard 0643457999 Naar de website
De Modelbaan Vereniging Zuid Limburg (MVZL) organiseert op zondag 31 maart de jaarlijkse open dag. Tijdens deze open dag kun je onder het genot van een kop koffie op je gemak eens in de keuken kijken van een modelspoorvereniging. De leden van de MVZL staan ter beschikking om je de nodige dingen te vertellen over de modelspoorhobby.

Diverse modelspoorbanen in verscheidene schaal groottes staan opgesteld en zijn in bedrijf. En voor de rest: laat je verrassen en zie hoe de hobby meegegroeid is in de 21e eeuw, nog steeds een leuke hobby voor jong als oud alsook voor man en vrouw. Deze open dag is uiteraard gratis toegankelijk. Tijd: 10:00-16:00 uur.

maart 31
Storagebox (1e verdieping), Gasthuisgraaf 4 , Sittard