Open Dag bij Golfclub Wittem

Gulpen Bezoek website

Open Dag bij Golfclub Wittem

Open Dag bij Golfclub Wittem Golfclub Wittem, Aubelsweg 1Gulpen 0434551254 Naar de website
De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem is de hoogste golfbaan van Nederland, gelegen tussen Maastricht en Vaals. 9 holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl 9 holes zich uitstrekken over het glooiend landschap en schitterende vergezichten bieden. De club is een echte vereniging ván en vóór de leden en was in 2018 sportvereniging van het jaar van de gemeente Gulpen-Wittem. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop. Ben je nieuwsgierig, kom dan zaterdag 13 april een kijkje nemen!

Tussen 11.00 en 15.00 uur is er gelegenheid om swing-, pitch- en put technieken te oefenen, het clubhuis en de baan te bekijken en gratis enkele holes te spelen. Jong en oud zijn welkom! Golf is een sport voor alle leeftijden! Wittem voert sinds 2012 een Eco-keurmerk en is onlangs compleet gerenoveerd. De oudste baan van Limburg is weer springlevend, met een uitdagende, gevarieerde baan voor golfers van alle niveaus. Momenteel wordt een zeer aantrekkelijk kennismakingslidmaatschap aangeboden.

april 13
Golfclub Wittem, Aubelsweg 1, Gulpen