Onthulling belevingsroute

Valkenburg

Onthulling belevingsroute

Onthulling belevingsroute Alle kernenValkenburg 0653773705
Vanaf 14:00 uur worden op 25 locaties in Valkenburg aan de Geul foto’s onthuld, precies op de plek waar zich 75 jaar geleden historische gebeurtenissen hebben afgespeeld. Elke foto geeft het verleden weer. De plek zelf geeft het heden weer. Momenten van beleving en herinnering, op een plek die nu rust en gezelligheid uitstraalt, maar waar dat 75 jaar geleden beslist niet altijd het geval was.

De foto’s herinneren aan de verschrikkelijke gebeurtenissen van een oorlog en laten zien dat mensen al 75 jaar in vrede op deze plek kunnen staan. In alle dorpskernen wordt op deze speciale manier stilgestaan bij de Tweede Wereldoorlog. De route kan per fiets, auto of te voet worden afgelegd. Vanaf 5 mei zijn de foto's ook 24 uur per dag toegankelijk en kan de belevingsroute worden afgelegd. Installeer de izi.TRAVEL app op je smartphone, volg de route en luister per foto wat er die dag gebeurde.

Data 5-5-2019 t/m 5-5-2020
Alle kernen, Valkenburg

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen