Omloop Maasvallei

Elsloo Bezoek website

Omloop Maasvallei

Omloop Maasvallei Stadhouderslaan (naast het gemeentehuis)/RaadhuisstraatElsloo Naar de website
Bij de Omloop van de Maasvallei worden twee wedstrijden georganiseerd. ’s Ochtends wordt gestart met de wedstrijd voor de Nieuwelingen. Zij rijden een aantal lokale ronden met onder andere de Maasberg. In totaal wordt ongeveer 90 kilometer afgelegd en gefinisht op de kasseien van de Maasberg in Elsoo (Stein). De tweede wedstrijd voor Junioren bestaat uit het zelfde parcours als van de Nieuwelingen bestaat uit meer rondes.

De totale wedstrijdafstand bedraagt ongeveer 120 kilometer. Beide wedstrijden vergen door hun karakter het beste van de renners waardoor het uitrijden en een ereplaats prestaties van formaat zijn. Inschrijvingen voor deze wedstrijden verlopen via de KNWU. Raadpleeg de website voor meer informatie.

juni 2
Stadhouderslaan (naast het gemeentehuis)/Raadhuisstraat, Elsloo