Odisseia - Explore voorstelling

Odisseia - Explore voorstelling

Kerkrade Bezoek website

Odisseia - Explore voorstelling

Odisseia - Explore voorstelling Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
Voor deze vierenhalf uur durende theatersensatie liet de beroemde en beruchte Braziliaanse regisseur en toneelschrijver Leonardo Moreira zich inspireren door het klassieke verhaal van Odysseus. De man die huis en haard verliet om oorlog te voeren en na afloop nog eens tien jaar rondzwierf voor hij thuiskwam. Odisseia toont op ijzersterke wijze het vrouwelijk perspectief in dit heldenverhaal. In een pakkend toneel-op-toneelsetting wordt het publiek onderdeel van het verhaal in de rol van de afwezige held.

Odisseia is uniek, humoristisch, activistisch en zeer actueel. Nieuw feminisme en de #MeToo discussie worden verbonden met de ervaringen van de vrouwelijke personages. De acteurs vertolken de verschillende personages uit het klassieke verhaal en verweven hun eigen verhalen en dromen met die van de originele verzen. Voor meer verdieping is er een inleiding voorafgaand aan de voorstelling. Leonardo Moreira/Cia Hiato (Brazilië). Portugees gesproken. Nederlands ondertiteld. Duur: 4,5 uur.

Overzicht

Prijs

Plaats: € 26,-.

Data
2019
maart 28
Contact
Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website