Ochtend 'Mijn moeder, steeds dichterbij?'

Sittard Bezoek website

Ochtend 'Mijn moeder, steeds dichterbij?'

Ochtend 'Mijn moeder, steeds dichterbij?' Bezinningshuis Regina CarmeliSittard 0468889593 Naar de website
Ochtend 'Mijn moeder, steeds dichterbij?'. Moeders gaan nooit meer weg, ook al zijn al jaren dood. En moeders blijven je toespreken, zelfs vele jaren na hun dood. Dat is de ervaring van Leo Fijen en Manu Keirse. Ze schreven een populair en aansprekend boek over hun moeder. Tv-maker en uitgever Leo Fijen verloor zijn moeder 13 jaar geleden, de bekende Vlaamse rouwdeskundige zag zijn moeder al meer dan 30 jaar geleden overlijden.

Fijen en Keirse hebben elkaar 20 herinneringen aan hun moeder geschreven. En steeds weer blijkt dat hun moeder op de meest verrassende manieren in hun leven aanwezig blijft, zo sterk zelfs dat moeders na de dood dichterbij kunnen komen. Leo Fijen is een geboren verteller en komt graag naar Sittard om zijn verhaal over moeders die sterven en toch blijven spreken, te vertellen. Dat doet hij met concrete voorbeelden die iedereen in zijn of haar leven kan hebben ervaren. Tijd: 10.00-12.00 uur.

Entree: € 8,-.

november 24