Notenkrakertocht

Beek Bezoek website

Notenkrakertocht

Notenkrakertocht Café de Keulsteeg (Neerbeek)Beek Naar de website
Op een hopelijk mooie zondag zal de jaarlijkse wandeltocht weer worden georganiseerd door de vereniging. De routes zijn weer helemaal opnieuw uitgestippeld en gaan door de mooie heuvellanden. Je kunt kiezen uit vier afstanden: 6, 12, 18 of 23 kilometer. De 6 kilometer is ideaal voor het hele gezin! Inschrijven kan vanaf 08.00-14.00 uur voor de 6 en 12 kilometer en tot 12.00 uur voor 18 en 23 kilometer.

Er is een rustpunt (IVN Spaubeek) waar je kunt genieten van koffie, fris, vlaai, belegde broodjes en soep. Ook kun je eventueel een kleine rondleiding krijgen of vragen over de natuur stellen. Dus: kom langs en loop mee! Een perfecte invulling van je zondag en lever een bijdrage aan het harde werk van Sint Callistus Neerbeek.

Deelname: € 2,50 per deelnemer voor alle routes. Voor KWBN leden: € 1,50.

april 7
Café de Keulsteeg (Neerbeek), Beek

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen