Valkenburg Bezoek website

Niet met de deuren slaan - Moederdagconcert met onder andere Lisa Wade (Het Klokhuis) Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 0436015044 Naar de website
Een Moederdagconcert voor de hele familie waarin Lisa Wade van Het Klokhuis en Sterre Konijn van OERR (natuurorganisatie voor kinderen) (begeleid door accordeonist Bert van den Brink) de stoutste, stilste en meest levenslustige liedjes van Annie MG Schmidt en Toon Hermans zingen. Met onder andere 'duifies', 'mijn opa', 'Bello', 'stekelvarkentjes', 'wiegenlied' en nog veel meer. En iedereen mag meezingen! Aanvang: 15:00 uur.

Entree: € 12,50, kinderen tot 12 jaar: € 7,50.

mei 12
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg