Neverland

Neverland

Landgraaf Bezoek website

Neverland

Neverland MegalandLandgraaf Naar de website
Maar liefst 15.000 bezoekers uit zestien verschillende landen bezochten het Neverland Festival, een nieuw dancefestival waarbij muziek én beleving centraal staat. Met een line-up gevuld met internationale top dj's, unieke podia (waaronder een boom in 3D uitgesneden) en enorme vuurwerkshows werden de zintuigen van de bezoeker volledig geprikkeld.

De organisatie heeft een vijf minuten durende aftermovie gelanceerd waarin geïnteresseerden de sfeer kunnen herbeleven én de nieuwe editie (13 en 14 juli) bekend gemaakt wordt. Bezoekers kunnen zich direct pre registreren om nieuwe aankondigingen, kortingen en verrassingen te ontvangen. Zo kan de voorpret alvast beginnen! Schrijf jezelf in via de website.

Muziekstijlen
Tijdens het weekend van 13 en 14 juli zal er EDM, trance, (tech) house, techno en nieuwkomer hardstyle (Neverland kondigt hiermee de eerste hardstyle artiest aan: D-Sturb) te horen en te beleven zijn op het Megaland terrein in Landgraaf. Op deze manier wordt er rekening gehouden met de diverse wensen van de dance liefhebbers.

Neverland lanceert festival camping ‘Luna Village’!
Neverland gaat de tweede editie in met een eigen camping. Van vrijdag 12 juli tot en met 15 juli is de camping genaamd ‘Luna Village’, geopend voor de festival bezoekers. Luna Village heeft een directe ligging naast het festival terrein, Megaland in Landgraaf. Aangezien Neverland vorige editie alleen al 16 verschillende nationaliteiten op bezoek had, was de keuze voor een camping al snel gemaakt.

Camping of Glamping
Neverland biedt naast het standaard campingticket volledige pakketten aan. Dit om het de welwillende bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo hoeven bezoekers niet meer te slepen met de gehele camping inboedel en kunnen heel eenvoudig een tentje huren. Voor de ‘Glampers’ ofwel glamorous campers, zijn er volledige luxe tenten ingericht met alles er op en er aan. Denk hierbij aan een luchtbed, slaapzak, campingstoeltjes, zaklamp, tentslot en nachtrust in comfort. De organisatie geeft aan dat er voor ieder type kampeerder een type camping ticket is!

Line-up
Afgelopen vrijdag zijn de Limburgers; Lucas & Steve aangekondigd. Naast deze hit-na-hit scorende act, zullen er nog andere grote namen volgen. Zo ook is vandaag Nederlandse pionier van disco en house, Joost van Bellen aangekondigd. Naast deze top acts zijn ook de volgende namen bekend gemaakt:

Benny Rodrigues/Brake/D-Sturb/De Sluwe Vos/DEEP91/Delete/Dorine Fox/Dr.Lektroluv/Dsquared/Joost van Bellen/Kaiserdisco/Killshot/La Fuente/Lucas & Steve/Luuk van Dijk/Michel de Hey/Mr. Belt & Wezol/Nothing but Funk/ROD/Secret Cinema/The Bald & The Beautifool/Yves Deruyter.

Overzicht

Prijs

Meer informatie volgt.

Data 13-7-2019 t/m 14-7-2019
Contact
Megaland, Landgraaf

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website