Neverland

Neverland

Landgraaf Bezoek website

Neverland

Neverland MegalandLandgraaf Naar de website
Maar liefst 15.000 bezoekers uit zestien verschillende landen bezochten het Neverland Festival, een nieuw dancefestival waarbij muziek én beleving centraal staat. Met een line-up gevuld met internationale top dj's, unieke podia (waaronder een boom in 3D uitgesneden) en enorme vuurwerkshows werden de zintuigen van de bezoeker volledig geprikkeld.

De organisatie heeft een vijf minuten durende aftermovie gelanceerd waarin geïnteresseerden de sfeer kunnen herbeleven én de nieuwe editie (13 en 14 juli 2019) bekend gemaakt wordt. Bezoekers kunnen zich direct pre registreren om nieuwe aankondigingen, kortingen en verrassingen te ontvangen. Zo kan de voorpret alvast beginnen! Schrijf jezelf in via de website.

Dr. Lektroluv
Neverland Festival verwelkomt Dr. Lektroluv als eerste artiest in 2019, ook bekend onder de naam The Man with the Green Mask. Dr.Lektroluv draagt gewoonlijk een groen masker en heeft zijn smoking ingeruild voor een zilvergrijs jack. Toen hij begon als dj droeg hij een wit doktersuniform. Zijn speciale headset is de hoorn van een oude telefoon. Met zijn rauwe electro techno kant zal hij alle bekende classics en moderne combineren tot één fantastisch geheel tijdens Neverland Festival 2019.

Tevens voegt Neverland Festival Hardstyle toe aan het programma. Voor het nieuwe avontuur tijdens Neverland Festival kondigt Neverland de muziekstijl Hardstyle en daarmee de eerste hardstyle artiest aan: D-Sturb!

Overzicht

Prijs

Meer informatie volgt.

Data 13-7-2019 t/m 14-7-2019
Contact
Megaland, Landgraaf

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website