Neue Orchester Aachen

Vaals Bezoek website

Neue Orchester Aachen

Neue Orchester Aachen De KopermolenVaals 043-3064668 Naar de website

Na het succesvolle concert van "Neuen Orchesters Aachen" in het jaar 2017 en van januari en juli in 2018 is het ensemble met een nieuw programma voor de vierde keer te gast in de Kopermolen.

Het "Neue Orchester" is een ambitieus liefhebber-orkest, waarin gevorderde instrumentalisten reeds meer dan 20 jaren samen musiceren en ieder jaar twee nieuwe programma’s presenteren. Nieuwe orkestleden zijn altijd welkom.

Het “winterconcert” van dit jaar is onder leiding van de in Chili geboren Felipe Canales weer gekenmerkt van een grote muzikale variëteit. Dit jaar is het programma geheel gewijd aan Franse componisten.

Stukken van Fauré, Debussy und Ravel staan op het programma evenzo als melodieën van de Franse chansons van Edith Piaf, Charles Aznavour en Georges Brassens.

Entree is gratis:
Een vrije gave voor de financiering van het concert is echter welkom.

januari 27
De Kopermolen, Vaals