Nederland Leest: Robotica en de toekomst

Heerlen Bezoek website

Nederland Leest: Robotica en de toekomst

Nederland Leest: Robotica en de toekomst SCHUNCK* Bibliotheek Hoensbroek, Heerlerbaan, Heerlerheide en GlaspaleisHeerlen 0455772200
Binnen een paar jaar zijn zelfrijdende auto’s, bezorgdrones en machines met kunstmatige intelligentie de normaalste zaak van de wereld. En dat terwijl robots in fabrieken en bedrijfsterreinen natuurlijk al tientallen jaren bestaan. Waar eindigt dit? In een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens? Wat staat de mensheid de komende jaren te wachten? De bibliotheek sluit zich bij dit onderwerp aan met het boekengeschenk: Ik, robot.

Dit boek is de futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers! Van 1 t/m 30 november 2017 cadeau voor leden én niet-leden van de bibliotheek Met Nederland Leest profileert de bibliotheek zich als ultieme aanjager van het publieke debat over robotica, in alle lagen van de maatschappij. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data 1-11-2017 t/m 30-11-2017
SCHUNCK* Bibliotheek Hoensbroek, Heerlerbaan, Heerlerheide en Glaspaleis, Heerlen