NDT1 - The Hole

Heerlen Bezoek website

NDT1 - The Hole

NDT1 - The Hole Parkstad Limburg Theaters LIMBURGzaal, Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen 0455716607 Naar de website
Vier dagen lang wordt Ohad Naharins meesterwerk The Hole (Batsheva Dance Company 2013) twee keer per dag uitge­voerd. Per voorstelling zal een vrouwen- of een mannencast centraal staan. De volgorde wordt op het laatste moment bepaald, waardoor de organisatie niet kan garanderen welke cast gasten te zien krijgen. Wanneer u in ieder geval beide casts wilt zien, adviseert de organisatie om kaarten te bestellen voor beide voorstellingen op één dag.

Het publiek bevindt zich op het podium in de intieme omgeving van het decor, voor een ongrijpbare grootsheid in de beleving van het stuk. Ohad Naharin Naharin is al meer dan 30 jaar verbonden aan NDT en creëerde reeds meerdere choreografieën voor het gezelschap. The Hole markeert een nieuw moment in NDT’s relatie met deze meester van de moderne dans.

The Hole is een coproductie van het Nederlands Dans Theater en schrit_tmacher festival. De voorstelling is uniek in Limburg: verder is The Hole enkel in Den Haag en Amsterdam te zien.

Overzicht

Prijs

Plaats: € 40,-.

Data 22-2-2018 t/m 25-2-2018
Contact
Parkstad Limburg Theaters LIMBURGzaal, Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website