Muziek bij het kampvuur op de alm bij de Paradijsvogels

Vijlen Bezoek website Bestel tickets

Muziek bij het kampvuur op de alm bij de Paradijsvogels

Muziek bij het kampvuur op de alm bij de Paradijsvogels Activiteitencentrum 'Buitenbezig', Cottessen 12Vijlen 0646432582
Op bijna de langste dag van het jaar organiseren de Groene Koepel bekend van de natuurkampeerterreinen in samenwerking met de Paradijsvogels Activiteiten & Creativiteitscentrum in Cottessen op zaterdag 24 juni een klein kampvuurfestival. De winnaar mag zicht kampioen kampvuurmuzikant van Limburg noemen en wellicht zelfs nog van Nederland. Een deskundige jury zal dit allemaal beoordelen.

Naast de akoestische muziek van maar liefst vijf gezelschappen, zal er een barbecue zijn en zullen er pannenkoeken gebakken worden. Ook kunnen bezoekers van lekkere drankjes en nog wat gezonde snuisterijen genieten, kortom met alle ingrediënten voor een gezellige lange zomeravond met muziek en nieuwe ontmoetingen. Ook is er een middagprogramma met wandeling, schapendrijven en een afsluitende pizzamaaltijd, ter plekke klaargemaakt en gebakken in de houtoven.

Middag programma 24 juni
13.00 uur: wandeling met gids door het Geuldal, maximaal 2 uur). € 3,- per persoon.
15.30 uur: schapendrijven. € 7,50 per persoon.
17.00 uur: zelf pizza bakken en eten als activiteit. € 15,- per persoon.

Arrangement gehele middagprogramma: € 20,- per persoon. Graag aanmelden i.v.m. de maximale capaciteit van de pizzamaaltijd. Dat kan via: info@paradijsvogels.nl of 0646432582.

Avondprogramma 24 juni
19.00-23 uur: opening. Er zal non stop tot 23.00 uur en nog tot in de kleine uurtjes muziek gespeeld worden. De artiesten die strijden voor de beste kampvuurmuzikant zijn: Kejnahora, Troubadour Brigitte, Solid T(h)ee, R3wind acoustic, Rinzo and The Hey Hey Panthers. Na 23.00 uur is de uitreiking van de prijs met nog enkele toegiften en om 24.00 uur wordt het muziekprogramma afgesloten en kan in de beach-schuur nog doorgegaan worden tot in de kleine uurtjes. De kosten bedragen: € 5,- per persoon.

Een vakantiewoning staat ter beschikking waar eventueel overnacht kan worden. Route vanuit Vijlen, 100 meter voor de kerk rechtsaf richting Epen, daarna 'Cottessen' en 'Hoeve ten Bosch' volgen. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Data
2017
juni 24
Contact
Activiteitencentrum 'Buitenbezig', Cottessen 12, Vijlen
0646432582

Deel deze pagina met je familie en vrienden