Music Award Maastricht Viool

Maastricht Bezoek website

Music Award Maastricht Viool

Music Award Maastricht Viool Bonnefantenstraat 15Maastricht 0433466260 Naar de website
Ditmaal staat de Music Award Maastricht in het kader van viool. Tijdens deze feestelijke avond strijden na een voorselectie de conservatoriumstudenten Klara Gronet, Mimi Jung, Erika Ngarmcroh, Andrej Roszyk, Alexis Roussine en Grigorii Tadtaev om de hoofdprijs van de Music Award Maastricht ter waarde van € 4,500. Deze prijs wordt toegekend door een professionele jury met als voorzitter Stefan Rosu, philharmonie Zuid-Nederland. De jury beoordeelt de studenten op basis van onder andere hun muzikaliteit, potentie en presentatie.

Daarnaast zal het publiek bepalen wie van deze studenten de publieksprijs van € 500,- verdient. De Music Award Maastricht is een initiatief van Conservatorium Maastricht en de Rotary Club Maastricht die door sponsoring van met name Laura Metaal Steel People, Australian Valley Wines & Stichting Kanunnik Salden/Nieuwenhof meer loopbaankansen bieden aan getalenteerde studenten van Conservatorium Maastricht. Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 15,- per ticket. kaartverkoop is mogelijk via de website of aan de deur op de avond zelf.

maart 3
Bonnefantenstraat 15, Maastricht