Music Award Maastricht

Maastricht Bezoek website

Music Award Maastricht

Music Award Maastricht Conservatorium Maastricht, Bonnefantenstraat 15Maastricht 0433466680 Naar de website
Op zaterdag 6 april 2019, om 20:00 uur organiseert het Conservatorium Maastricht in samenwerking met de Rotary Club Maastricht Centrum de 19e editie van de Music Award Maastricht. Dit keer staan toptalenten op piano centraal. Afkomstig uit alle windstreken van de wereld, hebben jonge pianisten voor een studie aan Conservatorium Maastricht gekozen. Na voorselecties dingen zes studenten mee naar de Music Award Maastricht.

Aan deze Award is een bedrag verbonden van € 4,500 te besteden aan hun muzikaal artistieke ontwikkeling. Het doel van dit concours is het stimuleren van talentvolle regionale studenten Klassieke Muziek. De Music Award Maastricht is uniek voor haar deelnemers: geselecteerde studenten Klassieke Muziek van zeer hoog niveau met internationale mogelijkheden en ambitie. Een professionele jury zal na afloop van de muzikale voordrachten bekend maken wie de winnaar is van de hoofdprijs van € 4,500.

Entree: € 15,-.

april 6