Museumconcert

Sittard Bezoek website

Museumconcert

Museumconcert Ligne 5Sittard 0885995556 Naar de website
De Domijnen organiseert samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, philharmonie zuidnederland en Conservatorium Maastricht een serie museumconcerten. Musici krijgen een podium in het museum Hedendaagse Kunst in Ligne. Deze keer met medewerking van trio Eclipsis en Mezzo- soprano Nienke Nasserian (ovb). Trio Eclipsis: Lucas Debraux (viool) Alexandra Charnomskaya (cello) Ana Fernandes (piano) Dit is tevens de laatste dag van de expositie De Salon. De Salon Sittard-Geleen biedt een podium aan kunstenaars, die een binding hebben met Sittard-Geleen.

Zij zijn in Sittard-Geleen geboren, hebben er gewoond/gewerkt of wonen en werken er nog steeds en hebben een bijzondere fascinatie voor Sittard-Geleen en haar verleden. Voor de tentoonstelling ontwikkelen de kunstenaars nieuw werk in diverse kunstdisciplines: schilderen, tekenen, fotografie, grafiek, ruimtelijk, film, video, animatie en internet. Een prachtige wisselwerking tussen klassieke muziek in een kunstzinnige omgeving.

Entree: € 12,50.

januari 27