MTB Mergelheuvelland 2-Daagse

St.Geertruid Bezoek website

MTB Mergelheuvelland 2-Daagse

MTB Mergelheuvelland 2-Daagse Start en de aankomst nabij camping 'De Kersengaard' te Libeek St.Geertruid
Komend jaar wordt de Mh2D zoals vanouds het derde weekend van september georganiseerd, oftewel op 16 en 17 september. De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat elke week in de  omgeving ervaren wordt uit te stralen naar de deelnemers! Elk jaar wordt geprobeerd om de mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.

De organisatie wil de deelnemer optimaal laten meegenieten van het mooie landschap en de Bourgondische Limburgse sfeer. De MTB-tochten zijn bekend als sportieve uitdagingen van uitzonderlijk niveau. Kenmerkend voor de tochten zijn de verscheidenheid van het ruige en mooie terrein in Zuid Limburg en de Belgische Voerstreek. Ook dit jaar gaat de mountainbiker versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden die het unieke Zuid-Limburgse landschap te bieden heeft. Schrijf u snel in en laat u verrassen!

Start en Finish
St. Geertruid is gelegen in Nederlands Zuid Limburg vlakbij de Belgische grens circa 10 kilometer ten zuiden van Maastricht en 20 kilometer ten noorden van Luik. Direct naast de startplaats wordt er een grote parkeeraccommodatie ingericht. Op beide dagen is de start en de aankomst in St. Geertruid, nabij camping 'De Kersengaard' te Libeek. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Prijs

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data 16-9-2017 t/m 17-9-2017
Contact
Start en de aankomst nabij camping 'De Kersengaard' te Libeek , St.Geertruid

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden