Moederdag concert 'Mother Nature'

Limbricht Bezoek website

Moederdag concert 'Mother Nature'

Moederdag concert 'Mother Nature' SalviuskerkjeLimbricht 0640228326 Naar de website
Het programma van het Moederdag concert 'Mother Nature' bestaat uit een Keltische en Folk repertoire. De Keltische en traditionele Ierse liederen lenen zich uitermate om moeder natuur te bezingen. Moeder staat natuurlijk centraal tijdens dit thema concert. China Roses van de prachtige Ierse componiste Enya, The last Rose of summer, een tradional van Thomas Moore en The Wild Rose worden haar in een prachtig boeket aangeboden.

Only our rivers run free geschreven door Mickey MacConnell en No frontiers een lied van Jimmy McCarthy, zullen grenzen gaan verleggen. De entree is een vrije gave. Mooi om moeder te verrassen. Aanvang: 15.00 uur.

mei 12
Salviuskerkje, Limbricht