Mijn zus woont op de schoorsteenmantel - BEER

Mijn zus woont op de schoorsteenmantel - BEER

Heerlen Bezoek website

Mijn zus woont op de schoorsteenmantel - BEER

Mijn zus woont op de schoorsteenmantel - BEER Parkstad Limburg Theaters (LIMBURGzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen 0455716607 Naar de website
In dit actuele coming of age-verhaal volg je de 10-jarige Jamie. In zijn nieuwe klas komt Jamie naast Sunya te zitten. Wat is ze lief en mooi! Hij wordt tot over zijn oren verliefd op het enige Islamitische meisje van de school, maar houdt dat goed verborgen voor zijn vader. Die snapt er toch niks van. Zeker niet wanneer hij weer eens te diep in het glaasje heeft gekeken. Wanneer de pestkoppen van de klas Sunya treiteren moet Jamie wel in actie komen… toch?

Jamies zus Jasmijn, gespeeld door singer-songwriter Bente Fokkens, is een paar jaar ouder en heeft het moeilijk met het verlies van haar tweelingzusje. Gelukkig kan ze haar ei kwijt in muziek en blaast ze met haar prachtige stem iedereen omver. Samen besluiten Jamie en Jasmijn om mee te doen aan een talentenjacht, als laatste poging om hun ouders weer bij elkaar te krijgen. Houdt Jamie zijn hoofd koel op het podium en is de liefde tussen hem en Sunya sterk genoeg om de opvattingen van zijn vader om te buigen?

Overzicht

Prijs

Rang 1: € 12,50.

Data
2018
december 14
Contact
Parkstad Limburg Theaters (LIMBURGzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website