Concertvoorstelling Droompop band Mayra Orchestra

Heerlen Bezoek website

Concertvoorstelling Droompop band Mayra Orchestra

Concertvoorstelling Droompop band Mayra Orchestra SavelbergkloosterHeerlen Naar de website
Op zaterdag 17 maart zal de Nederlandse Droompop band Mayra Orchestra neerstrijken in Heerlen voor een optreden in de kapel van het Savelbergklooster. Het optreden is onderdeel van Mayra Orchestra’s betoverende voorjaarstour langs een aantal prachtige kapellen en kerken. De Rotterdamse band, die geleid wordt door de Landgraafse songwriter Maartje Dekker, staat bekend om haar sprookjesachtige en theatrale optredens met poporkest.

Voor het optreden in het Savelbergklooster keert de band terug naar de essentie met filmische muziek in een intieme setting, de afstand van de popzaal inwisselend voor de tastbaarheid en prachtige akoestiek van deze historische ruimtes. Centraal staat de muziek van Mayra Orchestra’s nieuwe album ‘Oracle’. De pers omschreef ‘Oracle’ als: 'een indrukwekkende en sprookjesachtige prachtplaat'., 'bijzonder sterk' en 'prachtig uitgevoerd'. Laat u betoveren door de wondere wereld van Mayra Orchestra tijdens deze speciale avond. Special Guest: Merlijn Huntjens.

Entree: € 12,50 voorverkoop. € 15,-, ADD Kaarten reserveren via de website.

maart 17
Savelbergklooster, Heerlen