Marktorgelconcert met Anne Froidebise

Vaals Bezoek website

Marktorgelconcert met Anne Froidebise

Marktorgelconcert met Anne Froidebise De Kopermolen, (Lutherse Kerk) von Clermontplein 11Vaals 0433064668 Naar de website
Op dinsdag 18 juni verzorgt de Belgische organiste Anne Froidebise het marktconcert in de Kopermolen te Vaals. Anne Froidebise is docente aan de conservatoria van Luik en Verviers. Haar interesse omvat het repertoire uit alle stijlperioden van de orgelmuziek. In vaste samenwerking met de fluitisten Jean-Paul en Emmanuel Pirard gaf zij meer dan 500 concerten; tevens was zij als soliste met gerenommeerde Belgische kamerorkesten te horen.

Haar discographie omvat meer dan 20 cd's. Een van haar voornaamste doelen is het om grotere bekendheid aan orgelmuziek te geven. Daarvoor zet zij zich in in de vereniging Art et Orgue en Wallonie en als vice-voorzitter van de Fédération Francophone des Amis de l’Orgue. Tijd: 12.00-12.30 uur.

juni 18
De Kopermolen, (Lutherse Kerk) von Clermontplein 11, Vaals