Luther in de Kopermolen, meedoen theater voor kinderen

Vaals Bezoek website

Luther in de Kopermolen, meedoen theater voor kinderen

Luther in de Kopermolen, meedoen theater voor kinderen De Kopermolen, von Clermontplein 11Vaals 0433064668
Luther in de Kopermolen, meespeeltheater met muziek voor kinderen vanaf 6 jaar. De naam Luther ligt op ieders lippen. Ook in de Kopermolen in Vaals komt hij op bezoek. Bijna op de dag precies 500 jaar geleden na zijn beroemde stellingen laten leden van de Vaalse Stichting voor Kunst en Cultuur de gebeurtenissen uit die tijd herleven.

De kinderen staan midden in de gebeurtenissen en mogen zelfs meespelen. Muziek mag niet hierbij niet vergeten worden. Zorgvuldig wordt tussen de Nederlandse en Duitse taal gewisseld, zodat kinderen van beide landen welkom zijn. Met: Hans Leenders, Ricarda Schumann, Marie-José van den Beuken en Mariëlle van der Kamp. Idee en tekst: Ricarda Schumann. Tijd: 15.00 uur.

Entree: € 5,-, kinderen: € 2,50.

oktober 28
De Kopermolen, von Clermontplein 11, Vaals