Limburgs Landmarkt Mesch

Eijsden Bezoek website

Limburgs Landmarkt Mesch

Limburgs Landmarkt Mesch MeschEijsden Naar de website
Limburgs Landmarkt Mesch is een Bourgondisch platteland feest in het 2e weekend van september en gaat van start op 8 september met 'n culinaire en muzikale zaterdagavond.

Waarom Limburgs Landmarkt Mesch?
  • Limburgs Landmarkt Mesch is een gezellige dag uit voor het hele gezin.
  • Demonstraties met roofvogels, politiehonden, paardendressuur, westernshows, Belgische trekpaarden, veekeuring Belgische wit blauwen, bijzondere gasten en nog veel meer verrassingen.  
  • Gezellige ambiance en sfeer.

Luikse markt, streekproducten en oude ambachten
Op zondag 9 september bruist Mesch. Slenter over de gezellige markt, een combinatie van 'n Luikse markt, streekproducten en oude ambachten. Geniet tijdens het frühshoppen van ‘n hapje, 'n drankje en live muziek. In de weilanden vinden bezoekers antieke werktuigen, tractoren, brommers en auto’s. Voor de kinderen is er een kinderboerderij (70-tal dieren), springkussens, spellen circuit en een draaimolen.

Demonstraties, culinair genot en feest- en dansavond
De hele dag vinden er demonstraties met roofvogels, politiehonden, paardendressuur, westernshows, Belgische trekpaarden, veekeuring Belgische wit blauwen, bijzondere gasten en nog veel meer verrassingen plaats. Geniet van spek met ei, Limburgse vlaai en Limburgse speciaal bieren op de verschillende terrassen en locaties. Met de entreekaart doen bezoekers mee aan de tombola en kunnen mooie prijzen winnen. Limburgs Landmarkt Mesch wordt afgesloten met een muzikale feest- en dansavond.

Inschrijven      
Graag nodigt de organisatie iedereen uit om op zondag 9 september deel te nemen aan het onderdeel 'Luikse' markt van Limburgs Landmarkt Mesch. Iedereen kent het wel, je hebt heel wat spullen waar je niets meer aan hebt maar die te goed zijn om weg te gooien, zoals kleding, videospelletjes, cd's/dvd's, spellen voor kinderen, servies, speelgoed, modeaccessoires, kant, postkaarten, bierglazen, emaillen platen, juwelen, gereedschap, meubelen enzovoorts.

Of je maakt iets wat je graag wilt laten zien en misschien ook wilt verkopen? Dan is deelname aan de markt van Limburgs Landmarkt een prima idee om het te tonen aan de duizenden bezoekers en aan de man te brengen. De prijs van één standplaats van 4 meter breed bedraagt € 20,-, de prijs van één standplaats mét marktkraam bedraagt € 30,-. Deze prijzen zijn inclusief BTW. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Openingstijden en toegangsprijzen
Raadpleeg de website voor meer informatie.

Waar vindt u de Limburgs Landmarkt Mesch?
Vanuit het noorden over de A2: Neem afslag 57 Oost Maarland Eijsden. Na 0,3 kilometer volg het bord Eijsden/Luik (Rijksweg N592). Ga rechtdoor over de rotonde. Volg de weg door Mariadorp tot aan Withuis. Sla voor Withuis linksaf en volg het bord Mheer/Mesch.

Vanuit België over de E25/A2
Na het passeren van de Nederlandse grens neem afslag 58 Eijsden/Sint Geertruid. Sla na 300 meter rechtsaf en volg het bord Withuis/Mesch/ Mheer (Rijksweg N592). Sla na 200 meter linksaf en volg het bord Mheer/Mesch. Navigatie: Klokkestraat, Eijsden (Mesch wordt niet herkend).

Overzicht

Data 8-9-2018 t/m 9-9-2018
Contact
Mesch, Eijsden

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website