Lentetocht

Spaubeek Bezoek website

Lentetocht

Lentetocht MFC 't Raodhoes, Musschenberg 101Spaubeek 0464432359 Naar de website
Op zondag 14 april organiseert het wandelcomité van Sint Caecilia Spaubeek (aangesloten bij de Federatie Limburgse Onafhankelijke Wandelverenigingen) haar jaarlijkse Lentetocht. De routes van 7/12/16/20 en 25 kilometer gaan zoveel mogelijk over onverharde paden, door natuur, holle wegen en langs eeuwenoude carré boerderijen.

Na een lange winterperiode worden wel de ergste modderpaden vermeden. Op alle afstanden is er voor binnenrust plaatsen met toiletten gezorgd. Inschrijfgelden: € 1,50 voor bondsleden, € 2,50 voor overige wandelaars, € 0,25 voor een sticker en kinderen onder 14 jaar kunnen gratis meelopen, mits onder begeleiding. IVV stempel is verkrijgbaar. Bij de rustplaatsen zijn consumpties voor vriendelijke prijzen verkrijgbaar.

april 14
MFC 't Raodhoes, Musschenberg 101, Spaubeek

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen