LEGO Bricks in Town

Heerlen Bezoek website

LEGO Bricks in Town

LEGO Bricks in Town Bricksworld, Van der Maesenstraat 3Heerlen 0457851271 Naar de website
Bricksworld & Bricks Club Limburg organiseren vanaf vrijdag 27 april (Koningsdag) t/m dinsdag 1 mei (dag van de arbeid) het LEGO evenement ‘Bricks in Town’ in Bricksworld Experience te Heerlen. Iedereen is vanaf 10.00 uur (zondag om 11.00 uur) tot 17.00 uur, van harte welkom, zowel jong en oud, om te komen kijken naar mooie creaties van LEGO fans op drie etages van in totaal 1.500 m2. En natuurlijk kan iedereen naar hartenlust bouwen met heel, heel veel LEGO stenen.

Tevens zullen er voor de kinderen diverse activiteiten en wedstrijden georganiseerd worden. Zo zal er een paar keer per dag een 'speedbuild' wedstrijd plaats vinden waarbij de kinderen binnen één uur hun creaties kunnen bouwen. Doe mee met de zoek en vind wedstrijd en ga op twee verdiepingen op zoek gaan naar de LEGO clowns die daar verstopt zijn. Voor een leuk foto moment is de super grote LEGO Star Wars X-Wing van meer dan 4 meter een must.

Entree: € 2,50 per persoon (4 jaar en ouder). Tot 4 jaar: gratis.

Data 27-4-2018 t/m 1-5-2018
Bricksworld, Van der Maesenstraat 3, Heerlen