Lantaarntocht door het Geuldal met een Limburgse sage

Vijlen Bezoek website

Lantaarntocht door het Geuldal met een Limburgse sage

Lantaarntocht door het Geuldal met een Limburgse sage Hoeve ten Bosch, Cottessen 12Vijlen 0646432582
Een spannende en sfeervolle lantaarntocht met een verhaal onderweg. De kinderen krijgen een lantaarn om de feeërieke sfeer te ondersteunen. Luisteren naar de geluiden van de nacht. Bezoek aan een holle boom, de dieren van de nacht et cetera. Speciaal voor kinderen (met ouders en of grootouders). Deelnemers bezoeken de geheimen van het bos en kruipen in holle bomen. Iedereen krijgt een lantaarn mee en de organisatie zorgt voor een spannende tocht door het bos van met een mooi verhaal erbij.

Een kind - ouder, opa oma - activiteit. Tijd: 20.00-22.00 uur. Het Creativiteits- & Aktiviteitencentrum Paradijsvogels in Cottessen is al een beleving op zich wat betreft rust en ruimte. Het terras biedt uitzicht over het Geuldal en de Hoge Venen van Ardennen. Er hangen 8 hangmatten voor de deelnemers klaar om het mooie landschap wiegend te overzien.

Overzicht

Prijs

Prijs: € 5,- per persoon, gezinnen: € 15,-.

Data
2017
oktober 28
Contact
Hoeve ten Bosch, Cottessen 12, Vijlen
0646432582

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden