Lammetjesdagen op de Brunssummerheide

Heerlen Bezoek website

Lammetjesdagen op de Brunssummerheide

Lammetjesdagen op de Brunssummerheide Natuurmonumenten bezoekerscentrum BrunssummerheideHeerlen 0455630355 Naar de website
De afgelopen weken was het een topdrukte in de schaapskooi op de Brunssummerheide met de geboorte van een paar honderd lammetjes en geitjes. Om deze geboortegolf te vieren, zet Natuurmonumenten op zondag 17 en 31 maart de poorten van de schaapskooi wagenwijd open en is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in deze bijzondere kraamkamer.

Rondom de schaapskooi wordt er een gezellig lentefeestje voor het hele gezin met leuke voorjaarsactiviteiten georganiseerd. De schaapskooi aan de Schaapskooiweg in Heerlen is beide dagen toegankelijk van 11.00 tot 16.00 uur. Lammetjes kijken: op zondag 17 en 31 maart staan de deuren van de schaapskooi wagenwijd open. Door het jaar ben je de kudde vast en zeker al eens tegen gekomen op de Brunssummerheide, maar een kijkje in de schaapskooi is alleen deze dagen mogelijk.

Voor € 2,50 per persoon (vanaf 4 jaar) kun je komen kijken in de stal en deelnemen aan de extra activiteiten rondom de schaapkooi. Leden van Natuurmonumenten en Oerrleden gratis.

maart 31
Natuurmonumenten bezoekerscentrum Brunssummerheide, Heerlen