Lammertocht

Margraten Bezoek website

Lammertocht

Lammertocht Café ’t Flaterke, Sprinkstraat 59Margraten 0455491932 Naar de website
Op zondag 18 maart organiseert de wandelvereniging Stg. WVT ’93 uit Margraten haar jaarlijks terugkerende Lammertocht. In de centraal in het Gerendal gelegen schaapskooi van Staatsbosbeheer (één van de rustplaatsen), is het weer lammertijd en met een beetje geluk kan de wandelaar live de geboorte van een lammetje aanschouwen. Bezienswaardigheden die de wandelaars onderweg tegenkomen zijn: typisch voor deze streek, huizen en boerderijen opgetrokken uit mergel, enkele kastelen en een watermolen.

Voor de liefhebbers van de langere afstanden (22 en 30 kilometer) is er een prachtige lus richting Eyserbos en Eyserbeek uitgezet. De te lopen afstanden zijn 8, 12, 15, 22 en 30 kilometer. Bij de tocht van 8 kilometer is zoals vanouds, rekening gehouden met gezinnen met kleine kinderen. Op dit traject komen de wandelaars ook uit de voeten met (stevige) wandelwagens. Inschrijven is mogelijk van 7.00 tot 14.00 uur. Raadpleeg de website voor meer info.

Lid wandelbond: € 1,50, niet leden € 2,50.

maart 18
Café ’t Flaterke, Sprinkstraat 59, Margraten
0455491932

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen