Kunstenaers van de Maaskentj

Stein Bezoek website

Kunstenaers van de Maaskentj

Kunstenaers van de Maaskentj MFC de Grous, Heerstraat Centrum 38Stein Naar de website
Dit jaar wordt voor de zevende keer de kunstuitwisseling tussen de buurgemeenten Stein en Maasmechelen georganiseerd. Tweeëntwintig kunstenaars uit het Belgische Maasmechelen en het Nederlandse Stein doen mee. Schilders, beeldhouwers, tekenaars, fotografen en keramisten laten zien welke creatieve verbeeldingen zij voortbrengen. In een bijzonder project hebben de deelnemende kunstenaars aan een culturele brug over de Maas gewerkt.

Samen hebben zij bijna 40 stoelen beschilderd. Daarmee wordt symbolisch een brug gebouwd tussen Stein en Maasmechelen. Op zondag 27 mei om 11.30 uur is er een bijzonder, akoestisch concert door Jick Munro and the Amazing Laserbeams. De tentoonstelling loopt van 19 t/m 27 mei en is dagelijks van 11.30-17.00 uur geopend. Toegang tot tentoonstelling en concert zijn natuurlijk gratis.

Data 19-5-2018 t/m 27-5-2018
MFC de Grous, Heerstraat Centrum 38, Stein