Kunstconcert

Genhout Bezoek website

Kunstconcert

Kunstconcert St. HubertuskerkGenhout 0621824165 Naar de website
In de kunstkerk van Genhout kunnen bezoekers een unieke middag beleven met een combinatie van kunst en muziek. Er is een bijzondere collectie van schilderkunst en keramiek te bewonderen, gemaakt door de kunstenaars van Stichting Daelzicht. Het wordt een unieke overzicht tentoonstelling die slechts te bewonderen is voor, in de pauze en na het kunstconcert. Nidal Sabir Abd Alkadie, een Syrische vluchteling uit Aleppo (hij is daar een beroemdheid) heeft prachtige werken gemaakt die voor een deel jammer genoeg verwoest zijn.

Hij verblijft momenteel in het AZC te Weert. Tijdens het kunstconcert zal hij zichtbaar voor het publiek een schilderij maken. Ook zijn diverse kunstwerken zijn te bewonderen. Vele muzieksoorten worden ten gehore gebracht door artiesten die allen hun sporen hebben achter gelaten in de muziekwereld. De muziek (van klassiek tot zeer modern) die de bezoekers kunnen beluisteren worden door jonge en wat minder jonge mensen uitgevoerd. Aanvang: 14.30 uur. Kerk open vanaf: 14.00 uur.

Voorverkoop: € 9,-. Entree: € 10,-, jeugd t/m 12 jaar: € 4,50 inclusief één consumptie.

april 22
St. Hubertuskerk, Genhout