Kunst Kleurt Je Leven

Geulle Bezoek website

Kunst Kleurt Je Leven

Kunst Kleurt Je Leven Diverse locatiesGeulle 0433642243 Naar de website
Langs een wandel en fietsroute in het fraai gelegen Geulle presenteren zich 26 kunstenaars op 12 locaties. Vooral in tuinen kunnen bezoekers een breed scala aan artistieke creaties bewonderen. Er is veel te zien: schilderijen, tekeningen, etsen, keramiek, beelden, objecten van steen, hout, brons en staal, bloemsierkunst, papierkunst, Tiffany, viltwerk, leren tassen, design mode, sieraden en juwelen. Voor het eerst is ook de prachtige Sint Martinuskerk in de route opgenomen.

Gidsen zullen de bezoekers vanaf 11.00 uur rondleiden en meer vertellen over de boeiende geschiedenis van deze kerk. Ook de schooljeugd van Geulle van Basisschool 'Ondersteboven' laten op verschillende locaties zien hoe creatief ze is. Dit evenement is gratis te bezoeken tussen 11.00-17.00 uur. De expositieadressen zijn herkenbaar aan een tros ballonnen. De route loopt langs Westbroek, De Kleioave in de Andreas Sauerlaan, Oostbroek, Brommelen, Bruggelkes, Hulserstraat, Geulle aan de Maas.

Overzicht

Data
2018
juni 3
Contact
Diverse locaties, Geulle
0433642243

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website